Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
zas.żywienia KC 26 |
pr.gastronom-1/2 SA kuchnia s.43 |
pr.gastronom-2/2 SA kuchnia s.43 |
geografia TB 2 |
j.polski HJ 24 |
2 |
8:55- 9:40 |
zas.żywienia KC 26 |
pr.gastronom-1/2 SA kuchnia s.43 j.angielski-2/2 SR 9 |
j.angielski-1/2 BS 17 pr.gastronom-2/2 SA kuchnia s.43 |
tech.gast SA 3 |
r_matematyka Ku 27 |
3 |
9:50-10:35 |
matematyka Ku 27 |
pr.gastronom-1/2 SA kuchnia s.43 j.niemiecki-2/2 WM 35 |
j.niemiecki-1/2 WJ 32 pr.gastronom-2/2 SA kuchnia s.43 |
matematyka Ku 27 |
tech.gast SA 20 |
4 |
10:55-11:40 |
pr.gastronom-1/2 SA kuchnia s.43 j.niemiecki-2/2 WM 35 |
j.niemiecki-1/2 WJ 32 pr.gastronom-2/2 SA kuchnia s.43 |
matematyka Ku 27 |
historia BG 20 |
tech.gast SA 20 |
5 |
11:45-12:30 |
pr.gastronom-1/2 SA kuchnia s.43 j.angielski-2/2 SR 9 |
informatyka-1/2 JC 18 pr.gastronom-2/2 SA kuchnia s.43 |
j.polski HJ 24 |
dz.gos.w gas Ku 27 |
chemia JM 26 |
6 |
12:35-13:20 |
pr.gastronom-1/2 SA kuchnia s.43 informatyka-2/2 LK 20 |
j.angielski-1/2 BS 17 pr.gastronom-2/2 SA kuchnia s.43 |
j.polski HJ 24 |
r_biol Ry 5 |
hist.i teraź MO 11 |
7 |
13:25-14:10 |
wf vv Duża sala 1 |
religia-1/1 #3T 25 |
biologia Ry 5 |
zaj. z wych. Ku 27 |
pods.przeds. MN 2 |
8 |
14:15-15:00 |
wf vv Fitness |
religia-1/1 #3T 25 |
|
fizyka JA 10 |
wf vv Duża sala 1 |